BE THE GIANT / ODVEZI NOVI TRANCE 27.5 2014.

Pozivamo sve članove ali i ostale koji to nisu da nam pomognu u organizaciju DH utrke kroz kampanju koju smo pokrenuli, u kojoj prikupljamo donacije, a gdje uplatom već od 5€ možete osvojiti bicikl vrijedan čak 2350€, GIANT Trance 27.5 2 2014. Svi koji su uplatili donaciju sudjelovati će u slučajnom odabiru dobitnika naših darova u vrijednosti od 2500€ koje su nam osigurali naši sponzori GIANT i SVERA. Odabir dobitnika će biti na dan utrke neposredno prije proglašenja pobjednika. “Be the GIANT”.
Postupak je jednostavan.
Klikom na link: http://www.downhillbuzet.net/bethegiant/
na dnu stranice kliknite na “Doniraj” koji će Vas preusmjeriti na Indiegogo servis.
Sa desne strane možete kliknuti na iznos koji želite donirati (5eu, 10eu, 25eu, 50eu) ili na Contribute now gdje ručno upisujete iznos.
Pod contact information upišete e-mail > continue > go to paypal.
Preusmjereni ste na paypal. Ako imate paypal račun logirate se, u slučaju da nemate paypal račun odaberite Pay with credit or debit card, gdje možete platiti kreditnim karticama (Mastercard, Visa, American), odaberite državu, ispunite podatke (možete skinuti kvačicu na dnu di piše Save this information with a PayPal account)> klik na agree and continue > pay.
Za svakih doniranih 5€ u razdoblju od 26.03. do 20.05.2014., dobit ćete pravo na jednu šansu za dobivanje Giant Trance 27.5 2 bicikla kao i drugih navedenih poklona na dar. Drugim riječima, donirate li, primjerice, 30€, to je ukupno 6 šansi da poklon i dobijete.
Pomognite nam, nekome će se isplatiti!
Na dnu stranice kampanje možete naći detaljna pravila.